Hurtig levering (1-2 dage)100 dages returretFri fragt fra 499 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest stillede spørgsmål herunder.

Produktet

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Størrelser på hjemmesko til voksne:
Hjemmeskoene (str. 36-46) er lidt store i størrelsen. Det gælder både den høje og den lave model. Som udgangspunkt vil vi anbefale at du vælger din normale størrelse, medmindre du veksler mellem to størrelser. I så fald anbefaler vi, at du vælger den mindste af de to. Hvis du f.eks. veksler mellem str. 38 og str. 39 anbefaler vi at vælge str. 38.
Vi har lavet en størrelsesguide med mål til vores bløde hjemmesko til voksne.

Størrelser på hjemmesko til børn:
Vores bløde hjemmesko til børn er normale i størrelsen, så vi anbefaler, at du vælger barnets normale skostørrelse. Men hvis dit barn f.eks. bruger en stor str. 33, anbefaler vi at vælge str. 34/35, frem for str. 32/33

Størrelser på tøfler:
Tøflerne er normale i størrelsen, og vi anbefaler derfor at du vælger din normale skostørrelse. Hvis du er i tvivl om to størrelser, bør du altid vælge den større størrelse.

Hvilke såler har hjemmeskoene til voksne?

Vores voksen hjemmesko (36-46) har en 2 mm. tyk sål lavet i ruskind.

Hvilke såler har jeres hjemmesko til børn?

Vores hjemmesko til børn (str. 25-35) har samme 2mm tykke ruskindssål som hjemmeskoene til voksne har.

Hvilke såler har tøflerne?

Vores lækre tøfler af italiensk uldfilt, kan fås med to forskellige slags såler; ruskind eller gummi. Begge typer såler har en meget høj komfort. Her kan du blive klogere på hvilken type sål, der passer bedst til dig:

  • Vælg ruskindssål hvis du gerne vil have en mere blød og let sål og kun bruger dine hjemmesko indendørs.
  • Vælg gummisål hvis du gerne vil have en mere robust sål, som også kan holde til at blive brugt udendørs. Hvis du f.eks. gerne vil beholde tøflerne på, når du går ud for at tømme postkassen eller når du nusser rundt på terrassen.

Hvad er jeres hjemmesko lavet af?

Alle de bløde hjemmesko er lavet i 100% merinould og en sål lavet i 2 mm. ruskind. De bliver syet i hånden hos vores systue i Europa.

Tøflerne er lavet af lækker, italiensk uldfilt, med enten ruskindssål eller gummisål.

Alle vores hjemmesko er i naturlige farver, da vi ikke ønsker at bruge kunstig indfarvning. Dette gør også, at der kan være lidt farveforskelle fra produkt til produkt, men vi sigter efter såvidt muligt at ramme 99% den samme farve.

Du kan læse mere herinde

Kan hjemmeskoene tåle at blive vasket?

Som udgangspunkt bør du lade dine hjemmesko og tøfler lufte udenfor, frem for at vaske dem. Uld er et følsomt naturmateriale, så vask (og især maskinvask) kan ændre uldens struktur og mindske de særlige egenskaber, som gør ulden til noget helt særligt. Hvis du ryster og stiller din hjemmesko til luftning regelmæssigt, vil det som regel være nok til at holde dem lugtfri og friske. Hvis uheldet er ude og du får brug for at fjerne en plet fra dine hjemmesko eller vanter, kan det gøres ved at duppe pletten med en opvredet klud, evt med lidt uldvaskemiddel på.

De bløde hjemmesko kan godt tåle håndvask med uldvaskemiddel i koldt vand. Efter vask er det vigtigt ikke at vride hjemmeskoene tørre, men i stedet presse eller rulle dem i et håndklæde, og derefter lade dem liggetørre. Vi anbefaler dog kun at vaske hjemmeskoene, såfremt det er strengt nødvendigt.

Tøflerne tåler ikke vask, kun pletrens med en opvredet klud.

Hvor og hvordan bliver jeres produkter produceret?

Al den uld vi bruger til vores produkter kommer fra små farme rundt om i Europa – primært fra lande som Tjekkiet, Slovenien og Slovakiet. Alle vores varer bliver produceret med kærlighed af gode, europæiske råvarer og derefter håndsyet på små systuer – også i Europa.
Håndsyede produkter har en unik kvalitet og detaljer, som masseproducerede varer ofte mangler. Ved at vælge håndsyede hjemmesko støtter du også europæisk håndværk og giver samtidig et lille stykke historie til dine fødder.

Se hvordan hjemmeskoene bliver skabt på en af vores små systuer her:

Er jeres uld mulesing fri?

Ja, al vores uld er 100% mulesing-fri.

Alt vores uld kommer fra små farme rundt om i Europa, primært fra lande som Tjekkiet, Slovenien og Slovakiet.

Forsendelse

Hvem leverer min pakke og hvad koster det?

GLS leverer alle vores pakker. Vi har 2 forskellige leveringsmetoder at vælge imellem:

– GLS pakkeshop (25 kr.)
– GLS hjemmelevering (39 kr.)

Når du handler for 499 kr eller mere, er levering til GLS pakkeshop gratis.

OBS: Vær opmærksom på at GLS kun lader pakken ligge i pakkeshoppen i 7 dage, før den returneres til os.

Hvornår kan jeg forvente min pakke?

Vores leveringstid er 1 – 2 dage fra bestilling. Som udgangspunkt er alle varer du kan købe på www.thecozysheep.dk på lager og klar til at blive afsendt.
Vi arbejder alle ugens dage og sender pakker med dag-til-dag levering. Så hvis du bestiller inden kl 14, garanterer vi, at pakken bliver afsendt samme dag.

Hvordan kan jeg spore min pakke?

Når din pakke afsendes fra vores lager, modtager du en e-mail med et link til at spore forsendelsen hos GLS. Du vil ligeledes få besked pr. email og sms fra GLS, når pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen, eller er leveret på din adresse, afhængigt af hvilken leveringsmetode du har valgt.

Tjek evt. spam, hvis ikke du har modtaget en e-mail fra os inden for et par dage efter du har bestilt. Hvis sporingsmailen heller ikke findes der, kontakt da vores kundeservice, som vil kunne hjælpe dig med at lokalisere din pakke.

GLS kan ikke finde min pakke?

Hvis din pakke er bortkommet i forbindelse med GLS’ håndtering, kontakt da venligst vores kundeservice. Vi vil straks herefter sende en ny pakke afsted til dig.

Hvad sker der hvis jeg ikke afhenter min pakke i tide?

Hvis du ikke når at afhente din pakke i GLS pakkeshoppen i tide, vil den automatisk blive sendt retur til os. Hvis du herefter stadig er interesseret i at modtage pakken, sender vi den gerne til dig igen, mod betaling af ny fragtomkostning.

OBS: Vær opmærksom på at GLS kun lader pakken ligge i pakkeshoppen i 7 dage, før den returneres til os.

Returnering

Hvor lang er returfristen?

Vores returfrist er 100 dage. Du har altså hele 100 dage til at beslutte dig for om du vil beholde varen, fra den dag du har modtaget den.

Jeg vil gerne sende en vare retur?

Ved returnering skal du benytte vores returportal og derigennem angive, hvorvidt varen skal ombyttes til en anden vare eller pengene ønskes refunderet. Det er også her du kan købe en returlabel til din(e) vare(r). En returlabel koster 35 kr.

Vi ombytter din vare eller giver pengene retur op til 100 dage efter modtaget køb. Ved ombytning kan du bytte til en anden størrelse og/eller farve.

Vi accepterer altid en returvare, så længe det returnerede produkt er intakt og i samme stand som ved modtagelse. Det vil sige, at du gerne må prøve hjemmeskoene på, som du f.eks. ville gøre i en fysisk butik, men at de ikke må være taget i egentligt brug.

Du finder vores returportal her >

Kan jeg ombytte til anden størrelse eller farve?

Ja, det kan du sagtens.

Ved ombytning til en ny størrelse eller farve skal du benytte vores returportal. Her kan du købe en returlabel (35 kr) og indtaste dine info samt hvilken vare du gerne vil have ombyttet til. Når returforsendelsen er ankommet og indscannet på vores lager, vil der inden for få dage blive sendt en ny pakke til dig, med den valgte størrelse og / eller farve.

Du finder vores returportal her >

Jeg har returneret en vare. Hvornår får jeg pengene tilbage?

Vi tilbagefører pengene for de(n) returnerede vare(r) inden for 5 arbejdsdage, fra vi har modtaget returforsendelsen. Vi tilbagefører altid pengene til det betalingskort, der blev brugt ifm. bestillingen, og kan altså ikke tilbageføre penge til andre kort end det.